Sport

Winst voor the Harriers

Zaterdag 13 mei hebben de pupillen van The Harriers thuis gespeeld tegen de Knickerbockers uit Soest, de nummer 2 in de competitie. Een spannende wedstrijd dus. The Harriers waren goed op dreef, en speelden fanatiek om hun eerste positie te behouden. Ilsa moest bij het binnenkomen de catcher van het honk duwen omdat deze Ilsa belemmerde om te scoren. Storm sloeg een homerun de tweede inning en Sean kwam binnen met een prachtige sliding.

Winst voor the Harriers uit Zeewolde

Meskele, die tijdens de wedstrijd in het outfield stond, had een zuivere vangbal waardoor de slagman meteen uit was. Er werd tijdens het veldwerk zeer goed samen gewerkt, zoals door Finn op het derde honk, die een loepzuivere bal gooide naar het eerste honk, waardoor de slagman niet meer op tijd op het eerste honk kon komen en uit was.

Ook tijdens de slagbeurten lieten de pupillen goede acties zien: Oscar deed een “steal” van het tweede honk naar thuis, en Coen, Finn, Sean en Storm sloegen de ballen tot ver in het outfield. The Harriers hebben deze wedstrijd gewonnen met 12 – 3, waardoor ze nu ruim bovenaan staan in de competitie.

Ook winst voor Beeball team

Het Beeball team van The Harriers speelde zaterdag thuis een wedstrijd tegen de Beeballers van HCAW uit Bussum.

De teams waren aan elkaar gewaagd, wat resulteerde in een enerverende wedstrijd, waarbij the Harriers nipt het verschil wisten te maken. In de 2e inning was het Stijn die een speler van HCAW uit wist te tikken op het eerste honk. Aansluitend was het Gerain die op aangeven van Dwight de druk wist op te voeren waardoor HCAW kostbare punten liet liggen.

De wedstrijd werd beslist in de laatste inning, waar Julian als laatste slagman met een homerun de laatste punten veilig stelden en daarmee de winst (14-13) voor The Harriers.

Advertentie