Sport

Nieuwe start watersportvereniging Blauwe Diamant

Zaterdag 25 maart werd het seizoen 2023 afgetrapt door de watersportvereniging Blauwe diamant.

Dit gebeurde met een flinke schoonmaak van de steigers. 18 leden kwamen gewapend met een emmer en een bezem naar de haven bij de COOP om daar te worden ontvangen met koffie en een versnapering. Het nieuwe bestuur was in zijn nopjes over de grote opkomst. Naast dat vele handen licht werk maken, is het ook van belang voor een vereniging dat de leden elkaar ontmoeten sprak de voorzitter. Sinds afgelopen jaar is het complete bestuur van de vereniging vernieuwd. Het voorgaande bestuur heeft de vereniging opgestart en in de loop der jaren uitgebreid. Na zoveel jaren werd het tijd dat het stokje werd overgedragen. Het nieuwe bestuur heeft er zin in om de continuïteit van de vereniging te garanderen.

Zaterdag 25 maart werd het seizoen 2023 afgetrapt door de watersportvereniging Blauwe diamant.  Dit gebeurde met een flinke schoonmaak van de steigers. 18 leden kwamen gewapend met een emmer en een bezem naar de haven bij de COOP om daar te worden ontvangen met koffie en een versnapering. Het nieuwe bestuur was in zijn nopjes over de grote opkomst. Naast dat vele handen licht werk maken, is het ook van belang voor een vereniging dat de leden elkaar ontmoeten sprak de voorzitter. Sinds afgelopen jaar is het complete bestuur van de vereniging vernieuwd. Het voorgaande bestuur heeft de vereniging opgestart en in de loop der jaren uitgebreid. Na zoveel jaren werd het tijd dat het stokje werd overgedragen. Het nieuwe bestuur heeft er zin in om de continuïteit van de vereniging te garanderen.

Na de koffie was het tijd om aan de slag te gaan. Met water en een bezem werden de steigers geschrobd. Er werd onkruid gesnoeid en er zijn kleine reparaties verricht. Er was ook tijd om met elkaar te praten en plannen te maken voor het nieuwe seizoen. Aan het eind van de ochtend waren de steigers weer spic en span. De komende maanden kunnen wij weer veilig over de schone steigers lopen. Nu nog een mooi voorjaar en een warme zomer zodat de leden veel vaarplezier hebben.

 

 

 

Advertentie