Sport

Officiele opening Trim- en Obstackle parcours

Bewegen is belangrijk en leuk! Goede voorzieningen en een uitdagende omgeving kunnen daarbij helpen. Zoals het Trim- en Obstackle parcours dat kortgeleden gerealiseerd is langs de Kuierbaan in de groenzone tussen het Horsterveld en de Polderwijk. 

Deze 1,5km lange beweegbaan vol obstakels en oefenobjecten is tot stand gekomen vanuit het uitvoeringsbudget Lokaal Sportakkoord en met hulp en cofinanciering van de gemeente Zeewolde.

Aankomende dinsdag 28 mei zal het parcours officieel worden geopend. Wethouder sport Steven Scheffer geeft tussen 19.45 en 20.00 uur officieel het startsein voor de ingebruikname. De opening zal plaatsvinden ter hoogte van de Kuierbaan, Waterlinie, Kwartiermakerslaan.

 

Sportgroepen, bootcampclubjes, individuele sporters of belangstellenden: iedereen is welkom om zich aan te sluiten. Kom je echt met een groepje, meld je dan aan zodat we kunnen kijken hoe dit extra leuk kunnen maken. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar gewoon langskomen mag natuurlijk ook.

Advertentie