Sport

Twee Spelers uit Zeewolde spelen mee met NK Little League honkbal

Gerain Hayden van der Erve (13) en Julian van de Beek (16) doen mee aan de NK Little League. Beide spelers waren afgelopen pinksterweekend onderdeel van de ValleyHitters teams. 

Gerain speelde bij de Valley Hitters - Intermediates Baseball. Zijn team had alle wedstrijden gewonnen. Dit betekende dat Gerain en zijn team op maandag de finale moesten spelen tegen Rotterdam. Helaas moesten ze hier hun meerdere erkennen en verloren de finale met 1-3 van Rotterdam. Julian speelde bij de Valley Hitters - Senior League Baseball. Zijn team heeft zaterdag een spannende wedstrijd gespeeld tegen de South East Sharks en won met 2-8. Helaas kwam Julian met zijn team niet verder dan de eerste speelrondes. 

Het Intermediate team van de Valley Hitters opgesteld op het veld

De oorsprong van de honkbalambities van beide heren ligt bij Honk- en Softbalvereniging The Harriers in Zeewolde. Tegenwoordig spelen ze beide bij HCAW in Bussum.

Little League Baseball en Softball is een internationale organisatie die jeugd honkbal- en softbalcompetities organiseert. Het programma is voor kinderen van 10 tot en met 16 jaar.

Lokale Omroep Zeewolde Uw nieuwsbron uit Zeewolde

Advertentie