Sport

Ondertekening spelerscontracten VVZ1 bij Sportique

Donderdag 30 augustus hebben de spelers van VV Zeewolde hun spelerscontract ondertekend bij hoofdsponsor Sportique. Bestuurslid technische zaken Laine den Hollander tekende namens het bestuur de contracten. In het spelerscontract staat welke verwachtingen spelers en vereniging naar elkaar hebben.

‘VV Zeewolde is een club van ons allemaal. Een club om trots op te zijn en op te blijven. VV Zeewolde wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich kunnen blijven ontwikkelen. Actief en passief plezier laten beleven aan de voetbalsport. Normen en waarden bij de beoefening van de voetbalsport vinden wij belangrijk. VV Zeewolde wil actief werken aan de bewustwording bij spelers, begeleiders, trainers en ouders/verzorgers op dit vlak. Het moet een ontmoetingsplaats zijn en blijven waar sporters gezamenlijk met plezier en voldoening kunnen voetballen’

Dit komt onder in uiting in het spelerscontract dat spelers een voorbeeldfunctie vervullen en respect hebben en tonen voor trainer, leider, wedstrijdleiding, ouders en tegenstander.

Na afloop van de ondertekening mochten de spelers nieuwe voetbalschoenen uitzoeken! Met dank aan Sportique!

Ondertekening spelerscontracten VVZ1 bij Sportique
Advertentie