Loading...

Ook 23e Schoolkorfbaltoernooi groot succes
Ook 23e Schoolkorfbaltoernooi groot succes

Onder perfecte weersomstandigheden namen ruim 275 kinderen uit de groepen vier en vijf weer deel aan het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi van KV Wolderwijd. Alle basisscholen in Zeewolde deden mee met één of meerdere teams. Ter voorbereiding op het toernooi konden de deelnemers twee vrijdagmiddagen trainen onder begeleiding van ervaren trainers van KV Wolderwijd. Van deze mogelijkheid werd door ruim 130 kinderen gebruik gemaakt.
Onder toeziend oog van de vele aanwezige toeschouwers werd er gestreden voor elke bal. Uiteindelijk werd er ruim 260 keer gescoord!
Met 36 teams in 8 poules werden er 82 wedstrijden gespeeld. Even na 18.uur konden 8 kampioenen gehuldigd worden. 20 jeugdscheidsrechters hebben alles op alles gezet om de wedstrijden zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Na het uitreiken van de bekers en het maken van de foto’s gingen de deelnemers met een goed gevoel huiswaarts.
Wil jij naar aanleiding van deze middag nader kennis maken met korfbal, dan kan dit op dinsdag of donderdag van 18:00 tot 19:00 uur. Voor meer info kijk je op www.kvwolderwijd.nl