Sport

Sterrenmeerkamp, instuif avond en clinics atletiek

Met de officiële opening van de atletiek- en ijsbaan heeft de atletiekvereniging het startsein gegeven voor een week vol activiteiten en clinics. Voor leden en niet-leden, jong en oud.

De dinsdag en donderdag staan in het teken van een avond instuif, waarbij Zeewoldenaren kunnen proberen een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten op bijvoorbeeld verspringen, de sprint, kogelstoten of speerwerpen.
De woensdag staat in het teken van de groep 3 dag (Athletic Movements) en de 3000m race tegen de Pacer², de elektronische haas. Op vrijdag komen de Freerunners van de Zeesterren op bezoek en is er een bootcamp.
Zaterdag komt Dennis Licht, een voormalige Nederlandse top atleet met specialisatie op de 3000 m steeple, de lange afstand en het veldlopen, een loopclinic geven. Ook komt hij de jeugd aanmoedigen bij de Athletics Champs. Een jeugdevenement waarbij kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar in speelse en gevarieerde werkvormen gaan lopen, werpen en springen. Kijk voor meer info en aanmelding op www.zeewolde-atletiek.nl.
Maandagavond vind er een Sterrenmeerkamp plaats, dit is een wedstrijd voor G-atleten. Naast de Zeewoldense atleten komen daarvoor ook G-atleten uit Nijkerk.

Sterrenmeerkamp, instuif avond en clinics atletiek
Advertentie