Sport

Opstartgroep hardlopen loopt 5km

Op zaterdag 30 maart ging een groot deel van de Opstartgroep van Zeewolde Atletiek van start voor hun eerste officiele 5km. Met prachtig lenteweer en de nodige supporters gingen ze er voor!

Opstartgroep hardlopen loopt 5km

Voor wie het naar meer smaakt kan zich aanmelden als lid van Zeewolde Atletiek. Er is keuze uit diverse trainingsmomenten en ieder kan doorstromen naar het gewenste niveau. Wat ook blijft is de gezelligheid en de begeleiding van deskundige looptrainers.

Aankomende zaterdag gaat er opnieuw een opstartgroep hardlopen van start. Er wordt 12 weken lang twee keer per week getraind. Door er een wat langere periode voor uit te trekken kan er zorgvuldig worden opgebouwd en in de kans op blessures minder groot. Voor de groepstrainingen kan men kiezen voor de dinsdag- of woensdagavond en de zaterdagochtend. Daarnaast zijn er tevens uitwijkmogelijkheden voor een meer individuele training. Kom naar de infoavond op 2 april, of vraag naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-53691221, of kijk op www.zeewolde-atletiek.nl

Advertentie