Podiumplaatsen Athlos cross

Podiumplaatsen Athlos cross voor AV Zeewolde

 Diverse leden van AV Zeewolde deden afgelopen zaterdag mee aan de Athlos cross. Een crossloop met een regionale tot zelfs nationale naam die meteen ook de opening van het crossloop seizoen markeert.

Bij de pupillen had de vereniging een sterk deelnemersveld. Zowel Ewout van Schaik (JPC) als Aaron Bos (JPA) werden eerste op de 1000m. Carina Pastoor werd bij de D pupillen sterk derde. Andere deelnemende pupillen waren Jasper van Schaik, Quirijn Pastoor (4e), Ezra van den Boogert en Nicolai van de Ridder. Rick van der Meer werd bij de Jongens D (2km) een goede derde.
Na een spannende race wist Selina Franken (MD, 1500m) Fien Molenberg achter zich te houden en ging ze als eerste over de finish. Jonathan van Lien en Siebe Westerhof waren ook van de partij (beiden 2000m), Him de Looper en Jouke Westerhof kwamen allebei uit op de 2500m. Jouke werd hier 4e in zijn categorie JC, Him werd op deze afstand 6e in de categorie Heren. Jelmer de Jong pakte de 3e podiumplek op de 5km heren. Lex Boot was de enige Zeewoldenaar die meedeed aan de 10km.


Foto: Ewout van Schaik op weg naar de 1e plaats (foto: Jack Koning)

 

Advertentie