Sport

Schijf je in voor de Mini Marathon

Er kan volop worden ingeschreven voor de Mini Marathon Zeewolde! Na afwezigheid van maar liefst 3 jaar wordt de draad opnieuw opgepakt en zal op 27 mei de twaalfde editie plaatsvinden.

Er zijn loopafstanden variërend van 1,1km tot 4,2km. Voor jeugd, maar ook ouders en deelnemers met een beperking zijn van harte welkom.

De start en finish is opnieuw weer op het Kerkplein en ook dit jaar belooft het weer een gezellig loop- en beweegfestijn te worden. Voor iedere deelnemer is er na afloop een medaille en een verrassing.De organisatie van de Mini Marathon Zeewolde is in handen Zeewolde Atletiek die hiervoor nauw samenwerkt met Puur Zeewolde.

kinderen die hardlopen en daarmee deelnemen aan de minimarathon

De start van de Mini Marathon is meteen ook het startsein van ‘Beleef Puur’ een seizoensopening van het recreatieseizoen. Ook buiten de Mini Marathon is er deze middag dus veel te beleven.

De opbrengst van het evenement gaat dit jaar naar het Jeugd Sport en Cultuurfonds, een fonds die zorgt dat ook kinderen die het minder breed hebben kunnen meedoen aan sport en cultuur. Kijk op www.minmarathon-zeewolde.nl voor meer informatie meld je snel aan. Wie op tijd inschrijft ontvangt een startnummer met naam.

Advertentie