Sport

Sport- en bewegen nu ook regenproof

Naast de atletiekbaan is het vanaf 15 juni tijdelijk ook mogelijk om op deze locatie gebruik te maken van een tent/overkapping. Hiermee worden de gebruiksmogelijkheden verder uitgebreid en is Kluunpark klaar voor een zomer vol met sport en bewegen. Net als dat de atletiekbaan gebruikt kan worden door verschillende sportorganisaties, kan ook deze tent worden gebruikt voor uiteenlopende sport- en beweegdoeleinden.

De tent bevindt zich aan de kopse kant van de atletiekbaan. Nabij de atletiekbaan, maar ook dichtbij het Beweegparcours, het Freerunparcours en de skatebaan. De tent heeft een afmeting van 10x15m en is voorzien van een vloer. Sporten is toegestaan, mits de tent aan vier zijden open is.

Sport- en bewegen nu ook regenproof

Het plaatsen van de tent is een initiatief van Stichting Kluunpark en Next Level, die met hun plan zijn ‘bijgevallen’ door verschillende andere sportorganisaties. Samen hebben ze, ook in samenwerking met de coördinator buurtsportcoach, de intentie om de hele zomer sportactiviteiten te doen plaatsvinden op en rond de accommodatie. Door het continueren van bestaand aanbod, maar ook door het initiëren van nieuw aanbod.

Wie gebruik wil maken van een of meerdere van deze voorzieningen kan contact opnemen Michelle Volk (coördinator buurtsportcoach) of Stichting Kluunpark.

Afgelopen periode werden de accommodatie en bijbehorende voorzieningen al gebruikt door o.a. groepen van Next Level, Taekwondo, Volleybal, Crossfit Zeewolde, kickboxen, de Neptunes, scholen, de triathlonvereniging en uiteraard de atletiekvereniging. Er is nog voldoende ruimte voor andere organisaties.

Met de tent zijn de sportaanbieders in hun sportaanbod minder weersafhankelijk. Wie meer wil weten kan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie