Sport

Sporten met een beperking

Bewegen is leuk en voor iedereen! Ook wanneer je daar wat extra hulp en aandacht voor nodig hebt.
Een voorbeeld daarvan is de Sportinstuif voor kinderen en jeugd met een beperking.
Sporten met beperking


Iedere woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur staan de trainers van Grenzeloos Bewegen Zeewolde klaar met een gevarieerd beweegprogramma. Balsport, springen, rennen. Wiebelen, rollen, balanceren. Alles komt aan de orde. Plezier, meedoen, vertrouwen en genieten van (samen) bewegen staat voorop. Zomers lekker buiten op de atletiekbaan, en 's winters in de sporthal. 

De genoemde Sportinstuif richt zich op schoolgaande jeugd, maar ook voor de oudere doelgroepen zijn er mogelijkheden. Ook tijdens de vakantieperioden. Vraag er naar! Grenzeloos Bewegen werkt samen met zowel de zorg, scholen als met sportorganisaties als de voetbal, atletiek, korfbal, judo, zwemmen en veel meer. Grenzeloos Bewegen werkt aan aanbod voor zowel deelnemers met een verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking maar ook wanneer er op andere manieren extra aandacht nodig is in relatie tot sporten en bewegen.

Meer informatie? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 06-26738562.
Advertentie