Sport

30 jaar Sportgala Zeewolde; aanmelden kan nu!

Op zaterdag 15 januari 2022 is er in The Lux weer het jaarlijkse sportgala. De sport heeft het door de coronapandemie erg zwaar gehad; veel wedstrijden en competities hebben lange tijd stilgestaan.

Sportgala Zeewolde wil graag sporters die in 2020 en/of 2021 een mooie presentatie hebben neergezet in het zonnetje zetten. Dit jaar wordt het een extra speciale editie, aangezien Sportgala Zeewolde 30 jaar bestaat!

Voorzitter Stan Stokvis blikt terug op vorig jaar, toen er een tv-uitzending werd neergezet: ‘’Wij hopen als bestuur dit jaar ‘30 jaar Sportgala’ te kunnen vieren in Zeewolde. Terug naar de oude setting in The Lux, maar dan wel met een goud randje. Na veel research zijn wij erachter gekomen dat er toch veel prestaties zijn neergezet de afgelopen twee jaar.

Sportgala Zeewolde bestaat 30 jaar; aanmeldingen zijn geopend!

Nomineer je helden!

Om een mooie groep aan nominaties te krijgen, roep ik aan alle inwoners van Zeewolde op om jouw sporthelden en sportheldinnen te nomineren! Dit jaar kan dat in de categorieën: sportvrouw, sportman, sporttalent, sportploeg, vrijwilliger van het jaar en natuurlijk de inspiratieprijs!’’

Aanmelden kan via de website van het sportgala via www.sportgalazeewolde.nl. Daar zijn ook de criteria te vinden en verdere informatie. De aanmeldingen voor dit jaar kunnen tot en met 15 december ingediend worden. Het belooft wederom een hele verassende editie te worden. Houd 15 januari 2022 alvast vrij in je agenda! Informatie over de kaartverkoop volgt begin december.

Advertentie