Sport

SportZ maakt stimuleringsbudget vrij voor sportaanbieders

Alle Zeewolder sportaanbieders kunnen deze week stimuleringsbudget sport en bewegen van 250 euro aanvragen. “Met dit budget kun je van alles doen”, zegt Sybrigje Westerhof van Team SportZ Zeewolde. “Een evenement of open dag organiseren, scholing aanbieden voor je trainers of coaches, een clinic aanbieden voor bedrijven, nieuw aanbod opzetten.”

Het 250 euro stimuleringsbudget is een actie die wordt bekostigd vanuit het uitvoeringsbudget Lokaal Sportakkoord. De uitvoering hiervan is in handen van SportZ, een team dat niet alleen verantwoordelijk is voor de uitvoering van het Lokale Sportakkoord, maar zich ook als platform wil zetten voor een vitaal sport- en beweegaanbod.

SportZ maakt stimuleringsbudget vrij voor sportaanbieders

De aanvraag indienen, kan tot zondagavond 23.59 uur. “Aanvragen gaat heel eenvoudig en is in een paar minuten geregeld. Op uiterlijk 7 december hoor je of je budget is toegekend. Bij meer dan twintig aanvragen gaat de toekenning op basis van loting. Nog geen aanvraagformulier ontvangen? Alle sportaanbieders hebben inmiddels bericht gehad via onder andere de SportZ-nieuwsbrief. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een aanmeldlink voor de nieuwsbrief en/of het aanvraagformulier voor het 250 euro stimuleringsbudget.”

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie