Loading...

Surfdag Zeewolde is dag voor hele gezin

Op zaterdag 25 augustus wordt voor het tweede achtereenvolgende jaar de Surfdag Zeewolde gehouden. Dit jaar is de opzet nog groter dan de eerste editie en is het een dag voor het hele gezin.

Natuurlijk staat windsurfen centraal op deze dag. De hele dag door worden er surfwedstrijden gehouden in diverse leeftijdscategorieën. Ook kunnen mensen hun oude surfplank weer uit de kast halen om mee te doen aan de oude deuren surfwedstrijd. Er wordt op de dag ook een supwedstrijd gehouden en er zijn diverse mogelijkheden om mee te doen aan een sup- of een windsurfclinics.

Er is echter veel meer te doen op de Surfdag. Zo wordt er een bossaballtoernooi gehouden, er is een workshop Surf kunst, op het strand is er beach yoga en er staat een windsurf simulator. Voor kinderen is er de mogelijkheid om zich te laten schminken en staat er een springkussen.
Muziekcafe Zeewolde zorgt ervoor dat er de hele dag muziek is te horen op het terrein. Er vinden diverse optreden plaats op het podium bij het strand. De surfdag wordt afgesloten met een barbecue waar de coverband Amplifier een live optreden zal verzorgen.

De surfdag wordt gehouden bij RCN Zeewolde en de toegang is gratis. Meer informatie tref je aan op: www.surfdagzeewolde.nl

Een impressie van de surfdag 2017 vindt u HIER.