Sport

Triathlon for All is een dagje samen zwemmen, fietsen en wandelen

Op vrijdag 28 juni organiseert de Zeewolde Endurance de Triathlon for All. Een recreatieve triathlon voor wie samen actief in beweging zijn belangrijker is dan een tijd najagen.

De Triathlon for All bestaat uit een Senior Triathlon en een No Limit Triathlon en wordt inmiddels alweer voor de vijfde keer georganiseerd binnen het programma van de Zeewolde Endurance. Hiermee is triathlon werkelijk voor iedereen!
Bij de Triathlon for All wordt in een ongedwongen tempo 30 minuten gezwommen, 25km gefietst en 5km gewandeld. Lekker overdag!

3 deelnemers met medailles bij elkaar
Foto: Archief Ali ten Bos

De eerste groep start al om 9.00 uur, de laatste om 10.30 uur. Anders dan bij een reguliere triathlon wordt hier lekker de tijd voor genomen. Na ieder onderdeel is er een pauze om even gezellig iets te eten en te drinken en na het afronden van alle onderdelen finishen de deelnemers samen bij de feestelijke finishlocatie bij Fika. Onder dezelfde finish-boog waar de dag daarop ook de Nederlandse kampioenen zullen finishen!

Gezelligheid en plezier in het samen bewegen staat hierbij voorop. Zwemmen doet ieder op zijn eigen manier en intensiteit. Fietsen kan gewoon op een toerfiets. Mits men het tempo niet te hoog opgooit mag men zelfs op de e-bike! Ook het wandelen gaat in een passend tempo. Dus bent u zo'n heerlijke actieveling en in voor een unieke uitdaging? Meld u zich dan nu aan!

Aanmelden

De kosten voor deze dag vullende activiteit zijn € 19,50 per persoon. Dit is inclusief koffie en thee bij ontvangst en na het zwemmen, een lunch en een prachtige medaille. Meer informatie en aanmelden kan via www.zeewolde-endurance.nl. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij.

De Triathlon for All is het startonderdeel van een heel weekend vol triathlon. Na de Triathlon for All is het op vrijdag 28 juni de beurt aan de triathlon voor de Nederlandse Militairen, Brandweer en Politie, en ’s middags voor de Junior Challenge. Op zaterdag wordt het toneel gewisseld voor gerenommeerde triathlon onderdelen zoals de sprintafstand, de standard distance en de middle distance en de wedstrijden voor de 1e en 3e Divisie.

 

Advertentie