Sport

Triathlon for All is samen zwemmen, fietsen en wandelen

Op vrijdag 28 juni organiseert de Zeewolde Endurance de Rabobank Senior Triathlon. Een recreatieve triathlon voor wie samen actief zijn belangrijker is dan een tijd najagen. De Senior Triathlon is samen met de Rabobank No Limit Triathlon onderdeel van de Triathlon for All, een laagdrempelig triathlon evenement dat nu voor de tweede keer wordt georganiseerd binnen het programma van de Zeewolde Endurance. Hiermee is triathlon werkelijk voor iedereen!

Senior Triathlon

Bij de Senior Triathlon wordt in een ongedwongen tempo 30 minuten gezwommen, 25km gefietst en 5km gewandeld. Lekker overdag, de eerste groep start al om 10.00 uur, en in tegenstelling tot de reguliere triathlon wordt hier lekker de tijd voor genomen. Na ieder onderdeel is er een pauze om even gezellig iets te eten en te drinken en na het afronden van alle onderdelen finishen de deelnemers samen op het feestelijke finish-plein bij de Ravelijn. Onder dezelfde finish-boog waar de dag daarop ook de Nederlandse kampioenen zullen finishen!

Gezelligheid en plezier in het samen bewegen staat hierbij voorop. Zwemmen doet ieder op zijn eigen manier en intensiteit. Fietsen kan gewoon op een toerfiets, mits men het tempo niet te hoog opgooit mag men zelfs op de e-bike! Ook het wandelen gaat in een passend tempo. Dus bent u zo'n heerlijke actieveling en in voor een unieke uitdaging? Meld u zich dan nu aan!

Aanmelden:
De kosten voor de Senior Challenge zijn € 12,50 per persoon. Dit is inclusief koffie en thee bij ontvangst en na het zwemmen, een lunch en een prachtige medaille. Meer informatie en aanmelden kan via www.zeewolde-endurance.nl. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij. Voor wie zich optimaal wil voorbereiden op de Senior Challenge, bieden de betrokken sportverenigingen een oefenprogramma aan waar alle deelnemers zich voor aan kunnen melden.

De Rabobank Triathlon for All is het startonderdeel van een heel weekend vol triathlon. Na de Triathlon for All is het op vrijdag 28 juni de beurt aan de Rabobank Junior Challenge en 's avonds aan de Rabobank Family & Friends Relay en de Business Relay, waarbij vriendengroepjes en bedrijven het onderling in estafettevorm tegen elkaar opnemen. Op zaterdag wordt het toneel gewisseld voor gerenomeerde triathlon onderdelen zoals de sprint afstand, de olympic distance en de middle distance.

Advertentie