Sport

Tuurtoren wandeltocht voor breed publiek

Op zondag 16 juni organiseert Zeewolde Atletiek voor de tweede maal de Tuurtoren Tocht, een recreatieve wandeltocht door het unieke natuurgebied van de Stille Kern. Doordat de tocht is opgenomen in de landelijke wandelkalender van de KNWB geniet de tocht niet alleen regionale, maar ook landelijke belangstelling.

Tuurtoren wandeltocht voor breed publiek

Alle soorten wandelaars komen aan hun trekken. De geoefende wandelaars kunnen kiezen voor 15 of 30km, waarbij de 30km een mooie voorbereiding vormt voor de vierdaagse van Apeldoorn of Nijmegen. Voor wandelaars die de voorkeur geven aan een kortere afstand is dit jaar een 6km route toegevoegd. Met als extraatje een retourtocht met het toeristentreintje die de wandelaars keurig terug brengt naar het startpunt. Dit maakt de tocht meteen tot een leuk vaderdag-uitje voor families!
De route is volledig bewegwijzerd, langs de route is een rustpost met versnaperingen en toilet. De start is gesitueerd op Camping De Parel. De 30km lopers starten tussen 9.00 en 9.30 uur, de 15km tussen 9.30 en 10.00 uur, de 6km tussen 10.00 en 12.00 uur. Het startbureau sluit om 17.00 uur, wat tevens het moment is waarop de laatste wandelaar binnen moet zijn. Kijk op www.zeewolde-atletiek.nl voor meer informatie en inschrijving.


Foto: Patrick & Bert - 2wild.nl

Advertentie