Uitbreiding trainingsaanbod AV Zeewolde

Uitbreiding aanbod trainingen voor volwassenen AV Zeewolde

De komst van de atletiekbaan maakt het voor de atletiekvereniging mogelijk om haar trainingsaanbod verder uit te breiden. Een rondbaan, verspringbakken, een hoogspring mat, polsstokhoog, discus-, speerwerpen, kogelstoten en horden, maar ook de aanwezigheid van verlichting speelt hierin een grote rol.
Naast de wandel-, looptrainingen en jeugdatletiek trainingen die altijd al op het rooster stonden, is er nu ieder donderdagavond de mogelijkheid voor volwassenen om atletiektrainingen te volgen. Beginners die kennis willen maken, maar ook personen die reeds ervaring hebben met atletiek zijn van harte welkom. Atletiek is laagdrempelig en enorm veelzijdig. Zowel de recreant als de meer prestatiegerichte sporter haalt er voldoening uit.
Op donderdagavond is er tevens de mogelijkheid voor geoefende lopers om looptrainingen te volgen met de Pacer2. Een elektronische haas waarbij - onder begeleiding van een trainer - diverse tempotrainingen kunnen worden uitgevoerd.
De pacertrainingen starten om 19.30 uur, de atletiektrainingen om 20.00 uur. Aanmelden voor een vrijblijvende proefles kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-26738562 (Sybrigje).

Advertentie