Sport

Voorlichtingsbijeenkomst Gezond Zeewolde Challenge

Sport en bewegen heeft veel invloed op je gezondheid. Niet in de laatste plaats voor mensen met bijvoorbeeld (verhoogde kans op) diabetes, met COPD, obesitas, hoge bloeddruk of te hoge cholesterol.

Zorggroepen FleGel en Medicamus organiseren i.s.m. Atletiekvereniging Zeewolde opnieuw de Gezond Zeewolde Challenge. Met behulp van een  uitgebalanceerd wandelprogramma worden deelnemers  'klaargestoomd' om na 4 maanden 6 dagen lang 10.000 stappen per dag te lopen (7km). Dit met behulp van een uitgebalanceerd wandelprogramma en professionele begeleiding van o.a. fysiotherapeuten en een diëtist. 

ex-Challenge deelnemers

Kom vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst op donderdag 19 maart a.s. in het clubgebouw van Zeewolde Atletiek (Kluunpark, nabij schaats- en atletiekbaan). Deze vindt plaats om 19.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst zall men meer vertellen over wat u mag verwachten van de Challenge en de begeleiding. Daarnaast zullen enkele ervaringsdeskundigen vertellen over de invloed die een eerdere Challenge heeft gehad voor hun leven en gezondheid.

U bent u van harte welkom. Dit geldt ook voor eventuele partners of andere geïnteresseerden! Deelname aan deze informatiebijeenkomst is vrijblijvend. Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan worden gedaan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-53116428 (Jolanda Olde Hengel, na 19.00 uur). Meer info: www.zeewolde-atletiek.nl

Foto: eerdere deelnemers na de feestelijke afronding van hun challenge

Advertentie