Sport

VV Zeewolde langer door met hoofdtrainer

Carl Aventurin blijft ook in het seizoen 2023-2024 hoofdtrainer van VV Zeewolde. De Lelystedeling, die vorig jaar overkwam van EFC ’58, heeft zijn aflopende contract met één jaar verlengd. “Na een stroeve start is er veel vertrouwen en positiviteit in en rondom het elftal”, laat de technische commissie weten op de website van de club.

Aventurin laat op Twitter weten “trots en enthousiast” te zijn over de verlenging van zijn contract “en het vertrouwen in de toekomst met VV Zeewolde 1”. Het eerste elftal begon zwak aan deze voetbaljaargang, maar staat in de derde klasse B na tien wedstrijden op de vijfde plaats. “De stijgende lijn is zichtbaar. De komende periode zullen we verder bouwen naar positieve ontwikkelingen en het waarmaken van onze ambities.”

VV Zeewolde langer door met hoofdtrainer

VV Zeewolde degradeerde in het seizoen 2015-2016 uit de tweede klasse en bivakkeerde zelfs even in de vierde klasse, maar schurkt de laatste jaren weer aan tegen de topclubs in de derde klasse. De ambitie is promotie richting de tweede klasse.

Advertentie