Sport

Z-Sport: Een Dag Vol Sport en Plezier in Sportcomplex Het Baken

Voorjaarsvakantie? Dat betekent maar één ding: Sport & Cultuur Zeewolde organiseert wederom het bruisende evenement Z-Sport op donderdag 22 februari 2024 in Sportcomplex Het Baken!

Het belooft een dag vol spanning en avontuur te worden met een spectaculair programma dat jong en oud zal aanspreken. Van uitdagend parcours tot inspirerende clinics, er is voor ieder wat wils! Speciaal voor de jongste sportievelingen wordt een uitdagend parcours uitgezet, terwijl KV Wolderwijd/DYLZE Zeewolde de kans biedt om kennis te maken met hun prachtige sport tijdens inspirerende clinics. 

Maar dat is nog niet alles! Later op de dag wordt het grote apenkooi parcours opgebouwd, waar jong en oud zich helemaal kunnen uitleven.  Daarnaast is er 's middags de unieke kans om kennis te maken met tafeltennis. Tafeltennisvereniging ZETA verzorgt deze middag de clinics.

Z-sport-voorjaar

Mis dit spektakel niet! Meld je snel aan via www.sportencultuurzeewolde.nl en zorg dat je erbij bent op 22 februari in Sportcomplex Het Baken.
Betalingen kunnen ter plaatse worden voldaan op de dag zelf.

Dagprogramma:

- 09.30 - 10.30 leeftijd 2/tm 6 jaar onder begeleiding van (groot)ouders
- 11.00 - 12.30 leeftijd 6 t/m 9 jaar
- 13.00 - 14.00 VIP* uur 
- 14.30 - 16:00 leeftijd 9 t/m 12 jaar

*Voor de kinderen die wat meer rust en aandacht nodig hebben, is er een speciaal VIP-uur van 13.00 tot 14.00 uur, waar zij in alle rust kunnen genieten van de activiteiten, met extra begeleiding waar nodig.

Ben jij klaar voor een dag vol plezier en sportiviteit? Het team van Sport & Cultuur Zeewolde kan niet wachten om jullie te verwelkomen!

Advertentie