Zeewolde

10 Juni, thuis editie Prokkelbingo

Vanaf 8 juni is weer de jaarlijkse prokkelweek in Zeewolde. ‘Prokkel’ staat voor een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder een beperking. Dit jaar stond er weer een mooi programma op de planning maar dit is door de coronamaatregelen niet mogelijk. Gelukkig is er op woensdag 10 juni een mooi alternatief: een speciale Prokkelbingo die je vanuit huis kan meespelen.

10 Juni, thuis editie Prokkelbingo

Vanaf 14:00 tot 15:00 uur kan je via de Facebookpagina van de Lokale Omroep Zeewolde meespelen met de bingo. De presentatie ligt in handen van het bekende Zeewoldense duo Niels Schagen en Simon Otten.

Wil je ook meedoen met deze livebingo? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 036 522 4655 en we zorgen ervoor dat je een bingokaart krijgt. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten, dus OP=OP!

De Prokkelbingo wordt mede mogelijk gemaakt door Zeewoldevoorelkaar, Philadelphia, Vitree/Triade, gemeente Zeewolde en de Lokale Omroep Zeewolde. 

Advertentie