Zeewolde

16 - jarige aangehouden voor autobranden

Een 16-jarige jongen uit Zeewolde werd vorige week aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het in de brand steken van twee auto's in Zeewolde. Dit meldt de Politie op hun website. De recherche is nog op zoek naar informatie die kan helpen bij het oplossen van deze zaak.

Twee auto’s werden in de omgeving van de Krachtenveld op 14 april en 26 mei in de brand gestoken. De recherche startte een onderzoek en vroeg onder andere aandacht voor deze zaak in Bureau Flevoland. Vorige week werd een 16-jarige jongen uit Zeewolde aangehouden voor betrokkenheid bij beide branden. Deze jongeman werd na twee dagen ook weer vrij gelaten, maar blijft verdachte in deze zaak.

Nog steeds getuigen gezocht

De recherche is nog steeds op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de branden. Heeft u die nacht of de week voor de brand iets verdachts gezien in de omgeving van Krachtenveld, dat verband zou kunnen houden met de autobrand op 26 mei of de autobrand op 14 april, meld het dan bij de politie

16 - jarige aangehouden voor Autobranden

. Dat kan via ons tipformulier. Via ons algemeen politienummer 0900 8844 of meld misdaad anoniem via 0800 7000. Alle informatie kan helpen bij het onderzoek.

Bron: Politie.nl

Advertentie