Zeewolde

17 juni Schrijfcafé in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Thema: “Geluk”

Onder het genot van een kop koffie of thee je laten inspireren door het boek 'Op zoek naar de hemel' van Hans Peter Roel. Op maandag 17 juni kan iedereen van 10.30 tot 12.30 uur zijn of haar pen laten spreken.

Schrijverscafe Flevomeer Bibliotheek

De kosten voor dit Schrijfcafé bedragen 15 euro en kaarten zijn verkrijgbaar aan de servicebalie, Kerkstraat 2 of via www.flevomeerbibliotheek.nl.

Het verhaal gaat over een jonge vrouw, Eva, die haar jeugd als zwaar heeft ervaren en nu op zoek gaat naar wie ze eigenlijk is. Haar vader heeft op zijn sterfbed tegen haar als klein meisje gezegd dat hij in de hemel op haar wacht. Eva onderneemt een tocht naar India en naar Santiago, waar ze leert mediteren en loslaten. Een dagboek onthult haar uiteindelijk de weg naar een gelukkig leven.

Het boek bevat vele thema’s om over te schrijven. Voor deze schrijfsessie gaan we per pen op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat we kunnen leren van de gevonden wijsheid van de hoofdpersoon Eva.

Ontdekking per pen

Elke maand organiseert FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde samen met De Schrijverij een Schrijfcafé. Elk café staat op zichzelf, heeft een eigen thema en is toegankelijk voor wie zin heeft om een keer mee te schrijven.

Nieuwsgierig geworden? Kom vooral meeschrijven. Ervaring met of talent voor schrijven is niet nodig. Iedereen kan het. Wel vragen wij om zelf pen en papier mee te nemen.

Advertentie