Zeewolde

24 augustus: Nacht van Zeewolde

Vrijdagavond 24 augustus bruist ons dorp weer volop. Iedereen is welkom om tijdens de ‘Nacht van Zeewolde’ de vakantieperiode in een heel gezellige sfeer af te sluiten.

Niet voor niets is ‘Meet & Greet’ al vele jaren het centrale thema van de Nacht van Zeewolde. Gewoon iedereen weer even ontmoeten, bijkletsen onder het genot van een hapje of drankje en natuurlijk de hele avond lekker shoppen en genieten van live muziek.

De winkels zijn traditiegetrouw tot laat in de avond open. ‘Shop untill you drop’ noemen de centrumondernemers dat. Alle terrassen, zowel aan de haven als in het dorp zullen tot middernacht geopend zijn.

De Nacht is mede zo populair omdat er, vanaf 20.00u tot 01:00u, te genieten zal zijn van live muziek op verschillende podia zodat jong en oud zich kan vermaken.

Op het Kerkplein wordt een gezellige sfeer gecreëerd met de live band La Stampa. La Stampa speelt de allergrootste feestkrakers, top 40 en 60’s, 70’s, 80’s en 90’s. Op het Raadhuisplein speelt de sfeervolle band van De Pianoshow afgewisseld door dj Sten Kluts. Een bezoekje meer dan waard en goed te combineren met een drankje of hapje op de prachtige terrassen.

Op het Dalkruid wordt er door Juwelier Niels Christoffels een intiem sfeertje neergezet met zangeres Anne-Linn. Wijngoed Wilgenhorst uit Zeewolde verzorgt daar de heerlijkste wijnen en ook voor een heerlijk koffie staat er een leuke vw bus.

De centrumondernemers zullen de bezoekers traditiegetrouw weer verrassen met mooie acties, waarbij de kortingen behoorlijk kunnen oplopen naarmate de avond vordert.

Zee you @ Nacht van Zeewolde 2018

 

Advertentie