Loading...

27 januari Lezing Zindividy in Toon Hermans huis
27 januari Lezing Zindividu in Toon Hermans huis

Leven met deze diagnose in plaats van geleefd te worden door deze diagnose'.  Op 27 januari is hier een lezing over in het Toon Hermans Huis.

De kracht van ZindividU; is jou weer laten voelen dat jij in regie bent - je hartenergie nieuw leven inblazen. Voel de passie van het leven en laat dat een levenslijn voor je worden. Zindividu is opgericht door Fons de Visser en is bedoeld voor alle mensen met kanker en naasten die breder geïnformeerd willen worden over wat jezelf kan doen bij kanker.

Fons werd zelf in 2011 geconfronteerd met een kwaadaardige hersentumor met een levensverwachting van 12 tot 15 maanden. Naast de reguliere medische behandeling is Fons vrijwel direct ook op zoek gegaan naar wegen die hij kon bewandelen om zijn eigen immuunsysteem weer terug in balans te brengen. Fons is het levende bewijs dat zijn aanpak succesvol is gebleken.

De partner van Fons, Miriam, heeft door de ziekte van Fons zich verdiept in de mogelijke oorzaken van het ontstaan van ziekte & disbalans en hoe deze aan te pakken. Dit onderwerp zal uitgebreid besproken worden tijdens de Lezing in het Toon Hermanshuis op 27 januari.

Het programma is van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Toon Hermans Huis aan het Mazerhard 37.

Aanmelden voor deze avond kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.