Loading...

Aanvragen mantelzorgcompliment 2020
Aanvragen mantelzorgcompliment 2020

Ook dit jaar is het weer mogelijk om het mantelzorgcompliment aan te vragen. Het mantelzorgcompliment is een blijk van waardering van de gemeente Zeewolde. De gemeente Zeewolde realiseert zich heel goed dat er veel inwoners belast zijn met de zorg voor hun naasten. Dat naast alle zorg- en regeltaken u zich ook vaak zorgen maakt, en dat er veel in u omgaat omtrent het zorgen en regelen. En dat eigenlijk bijna niemand deze mantelzorgtaken van u kan overnemen. De gemeente realiseert zich dat zonder uw hulp uw naaste in de kou zou staan.

Dit is waarom de gemeente elk jaar rondom de Nationale Dag van de Mantelzorg (10 november 2020) een compliment uitkeert. Dit jaar is dat in de vorm van een bedrag van € 100,00.

Hoe kan ik mij aanmelden voor het mantelzorgcompliment?

1. Hebt u zich vorig jaar opgegeven, dan krijgt u dit jaar een mail met de link toegestuurd, of een brief per post als u geen mail heeft. U dient het formulier weer in te vullen. Er kan immers van alles veranderd zijn. De zorg kan zwaarder zijn geworden, of juist lichter. U kunt verhuisd zijn enz.
2. Bent u nog niet geregistreerd, dan kunt u zich aanmelden via de website: www.zeewolde.nl/mantelzorg of
3. Via een aanmeldformulier dat opgehaald kan worden bij de gemeente, of bij Welzijn op het Kerkplein. Daar levert u het ingevulde formulier ook weer in. Opsturen mag ook: Welzijn Zeewolde, t.a.v. mantelzorgregistratie, Kerkplein 20, 3891 ED Zeewolde.