Zeewolde

Ben jij één de vele vrijwilligers van Zeewolde

Er zijn veel mensen in Zeewolde die vrijwilligerswerk doen. Het werk van vrijwilligers is van grote waarde, soms letterlijk van levensbelang. Wie bij een hartstilstand hulp nodig heeft, kan soms gered worden omdat een buurtgenoot als vrijwilliger klaarstaat om een AED te bedienen. Als vrijwilliger maak je een verschil in het leven van anderen. Vrijwilligerswerk verbindt mensen en zorgt voor warmte en gezelligheid en betrokkenheid bij onze samenleving. In 2021 staat het vrijwilligerswerk centraal tijdens het Nationale jaar vrijwillige inzet, met als motto ‘mensen maken Nederland’. Het team van Zeewoldevoorelkaar is hiervoor aan zet in Zeewolde.

Vrijwilligers zijn hard nodig!

Ook op plaatsen waar je wellicht nooit aan denkt en juist nu meer dan ooit. Er is behoefte aan fietsmaatjes bij zorginstellingen. Mensen die zich bezig houden met de lokale media, natuurbeheerders, evenementen, bestuurders voor clubs en verenigingen of mensen die willen luisteren naar de levensverhalen van zieken als het levenseinde nadert.

Ben jij één de vele vrijwilligers van Zeewolde

De grootste werkgever van Zeewolde is het vrijwilligerswerk. Je vindt er dan ook mooi werk voor mensen en meer doelen dan je misschien ooit hebt geweten.

Werk jij ook mee om Zeewolde nog mooier te maken?

Zeewolde wordt gemaakt door iedereen die er woont. Door de duizenden mensen voor wie andere helpen de normaalste zaak van de wereld is en die graag vrijwilligerswerk doen. Het geeft veel voldoening en brengt ons in contact met mensen die we anders nooit hadden ontmoet. ‘Mensen maken Zeewolde’, is dan ook het motto van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021. Wil je weten wat jij kunt betekenen? Vraag eens in je omgeving wat je als vrijwilliger allemaal kunt doen of kijk eens op www.zeewoldevoorelkaar.nl voor vrijwilligerswerk in en om Zeewolde.

Advertentie