Loading...

Aanleg sluizen Zeewolde
Bezoek de bouwplaats van het sluizencomplex en het Havenkwartier

Ooit gedacht eens op de bodem van een sluis te kunnen staan?
Dit kan op woensdag 17 april 2019 tussen 17:00 en 19:30 uur. Aannemer Strukton geeft dan rondleidingen op het bouwterrein van het Havenkwartier, waar momenteel druk gebouwd wordt aan de schutsluis en keersluis.

De rondleiding:
De ontvangst is in de gemeentelijke bouwkeet aan de Zeewolderweg (de gele keet, bij de andere inrit van de wijk dan die van de supermarkt). Hier krijg je uitleg over het project, waarna je met een busje naar het bouwterrein wordt gebracht.  Het bezoek aan de bouwkeet en de rondleiding duurt ongeveer een uur. Het is wel verstandig om stevig schoeisel of laarzen aan te doen!

Aanmelden:
Wil jij graag mee met de rondleiding? Meld je dan aan, zodat wij voldoende vervoer kunnen regelen. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 april via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Hilde Mons) of per telefoon (036) 5229522 (Publiekscentrum). Bij opgave graag aangeven met hoeveel personen je komt en welke starttijd de voorkeur heeft (17.00, 17.30, 18.00 of 18.30 uur). Het totaal aantal deelnemers dat mee kan is beperkt en vol = vol, dus meld je snel aan als je aan de rondleiding wilt deelnemen.

Herkansing:
Mocht er geen plek meer zijn, of je kunt niet op woensdag 17 april, dan niet getreurd… in de zomer wordt ook nog een open dag, op een zaterdag, georganiseerd waarop belangstellenden de bouwplaats kunnen bezoeken.

*Foto: gww-bouw.nl