Loading...

Paas-activiteiten IVN
Paasei-activiteiten voor kinderen

IVN Zeewolde organiseert op 14 april a.s., de zondag voor Pasen, allerlei “paasei-activiteiten” voor kinderen. Je kunt daarbij denken aan eieren zoeken, knutselwerkjes met eieren en andere paasactiviteiten voor kinderen van 3 tot 10 jaar. We beginnen om half twee. De kosten zijn  € 3,00 per persoon. Voor kinderen van IVN leden is deelname gratis. De Roode Schuur aan de Dasselaarweg 29 is open van 13:00 tot 16:00 uur.

De eierzoektocht vindt plaats op het terrein van de Roode Schuur, een van de mooie plekjes in de Zeewoldse bossen. Om iedereen een kans te geven houden we twee zoektochten. De eerste begint om 13:30 uur en om half drie start de tweede speurtocht. Na afloop van de zoektocht staat een heerlijk eitje voor jullie klaar om te versieren. Je kunt een lekker prijsje winnen als je één van de speciale eieren vindt.

Eieren zijn een teken van het voorjaar. In en rondom de Roode Schuur is het leuk om kennis te maken met het voorjaar en de natuur die daarbij hoort. De lente is het jaargetijde van het nieuwe leven waarbij de natuur zich van zijn mooiste kant laat zien. De vogels zingen het hoogste lied en het is dan ook leuk om na afloop het IVN Natuurpad met je ouders op eigen gelegenheid te verkennen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de begeleidster via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.