Zeewolde

Bied mee op Pietenontourveiling.nl en steun het goede doel

Stichting Pieten on Tour is bij menig Zeewoldenaar wel bekend. Een van de manieren waarmee de stichting geld ophaalt is de online veiling op www.pietenontourveiling.nl. Hier kan men meebieden op tal van unieke en leuke producten en uitjes. Al deze veilingitems zijn gesponsord, waardoor de totale opbrengst van de veiling kan worden gebruikt voor het kopen van Sinterklaascadeaus voor kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben.
Pieten on Tour veiling


De veilingsite heeft voor ieder wat wils en het is dus zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen.

Een kleine greep uit het aanbod: een weekendje weg voor 6 personen op de RCN, een privéles paardrijden, een heerlijke ontspanningsmassage en een wijnproeverij.
De sportievelingen onder ons kunnen meebieden op een jaarabonnement van de Kick Off Gym, 10x outdoor sporten bij inside out sports of een dagje mountainbiken met wethouder Wim van der Es.
Voor kunstliefhebbers en verzamelaars is er ook genoeg te vinden, onder andere het beeldje “Zie ginds komt de stoomboot” gemaakt door Ellen Buchwaldt, een canvas fotoprint “Vriendinnen van Bach”, door Judith Stam, een gesigneerde foto door Tom Coronel en verschillende miniatuurvrachtwagens.

Twee wel hele bijzondere en unieke items zijn een dorpswandeling met niemand minder dan de Burgemeester en het samenstellen en live op de radio terug horen van je eigen top 10 bij Lokale Omroep Zeewolde.

Naast bovengenoemde items staan er ook leuke kleine dingetjes in de veiling die erg leuk zijn om weg te geven als cadeau tijdens de feestdagen. De veiling sluit op 4 december om 22:00 uur.

Klik HIER voor de veilingsite van Pieten On Tour

Advertentie