Zeewolde

Bio Brass Top Onderneming

Vrijdag 19 mei is Bio Brass – Zeewolde tijdens de Flevopenningen gala die werd gehouden bij  Balk Shipyard op URK verkozen tot Top Onderneming van het jaar 2017.  

Bio Brass Top Onderneming

Bio Brass is actief in de teelt, verwerking en marketing van biologische groenten. Op de vruchtbare gronden in Flevoland worden in een ruime vruchtwisseling een breed assortiment groenten geteeld voor zowel retail als verwerkende industrie. Door verbindingen in de keten is Bio Brass in staat een stabiel en continue volume te verzorgen voor afnemers in Europa. De visie, organisatie en faciliteiten maken het mogelijk de producten op locatie eventueel te bewerken en verpakken. Hierdoor worden onnodige kosten en kwaliteitsderving later in de keten voorkomen. Areaal, schaal en jarenlange ervaring in zowel teelt als het positioneren van biologische groenten, maken Bio Brass tot een unieke ketenpartner om de categorie biologische groenten te initiëren of te versterken.

Op het Flevopenningen gala worden prijzen worden toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoverend en duurzaam zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland. 

Advertentie