Loading...

Burgemeester verrast met Zeewolder Klompen
Burgemeester verrast met Zeewolder Klompen
Onlangs waren het Niels Schagen en Simon Otten die Burgemeester Gerrit Jan Gorter verrasten met een bezoek. Dit naar aanleiding van een oproep op de facebook pagina van de Leeuw Snacks om mensen op te geven die zich extra hebben ingezet tijdens de Corona periode. Hierop zijn verschillende mensen voorgedragen, waaruit 5 mensen zijn geselecteerd.
Getogen met bloemen, tompoucen en klompen zochten de heren de burgemeester op. Enigszins verrast kwam Burgemeester Gerrit Jan Gorter naar buiten, alwaar de heren hem stonden op te wachten om hem te bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid. Gedurende het gesprek spraken Niels en Simon met de burgemeester over de beginperiode van Corona.
De burgemeester was verheugd met de voordracht en trok met enthousiasme de klompen aan om daarmee gezamenlijk op de foto te gaan.
Niels en Simon reiken deze attenties uit in samenwerking met de Leeuw Snacks. Zij hebben vaker acties waarbij ze aandacht hebben voor inwoners van Zeewolde en daar vertier voor te brengen.
Komende weken zullen de andere mensen ook bekend worden gemaakt welke in het zonnetje zijn gezet.
 
Bekijk hier de overhandiging van de klompen aan burgemeester Gorter

Foto: Twitter Gerrit Jan Gorter