Zeewolde

Programma Zomerweken 1 en 2 Augustus

Zowel voor de jongeren als volwassenen is er van alles te doen rondom het Kluunpark en ook op het strand. Deze keer programma onderdelen van Zeewolde Atletiek, Next Level en Volleybal Vereniging Zeewolde

Zaterdag 1 augustus

Jongeren programma

vanaf 8:45 - 11:30; Vrij hardlopen op de atletiekbaan, Zeewolde atletiek, Kluunpark
vanaf 8:45 - 11:30; Vrij training crossfit rek, Zeewolde atletiek, Kluunpark
vanaf 10:00 - 11:15; Atletiek 12 jr en ouder, Zeewolde atletiek, Kluunpark

Zomerweken programma 1 en 2 augustus

 

Volwassen programma

vanaf 8:45 - 11:30; Vrij hardlopen op Atletiekbaan, Zeewolde atletiek, Kluunpark
vanaf 8:45 - 11:30; Vrij training crossfit rek, Zeewolde atletiek, Kluunpark
vanaf 9:00 - 10:00; Tae Bo, Next Level, Kluunpark
vanaf 9:00 - 10:15; Hardlopen 5 of 10 KM duurloop, Zeewolde Atletiek, Kluunpark
vanaf 10:00 - 11:00; Zumba, Next Level, Kluunpark
van 10:00 - 14:00; Beach volleybal 2 tegen 2, Volleybalvereniging Zeewolde Standweg Zeewolde (meer info)

Zondag 2 Augustus

Volwassen programma

vanaf 9:45 - 10:45; Pop Pilates, Next Level, Kluunpark
vanaf 11:00 - 12:00; Power Pump, Next Level, Kluunpark

Samen met aanbieders uit de sport en culturele sector is er hard gewerkt aan een bruisend zomerprogramma. Er is voor ieder wat wils tijdens alle 6 de weken van de zomervakantie.

Deelname

De Zomerweken werken zonder subsidie of sponsoren. Als tegemoetkoming in de kosten vragen we soms een kleine bijdrage. Afhankelijk van de activiteit en/of je wensen kan dit zijn in de vorm van een Proefkaart of een zogenaamde Dagkaart. Wanneer voor een activiteit bijvoorbeeld veel kosten worden gemaakt voor materiaal kan er een toeslag gelden. Ook kan het zijn dat een aanbieder zijn eigen tarief bepaald.

Wist je dat?

- Er wekelijks nog nieuwe activiteiten aan het overzicht worden toegevoegd?
- De organiserende partijen open staan voor extra ideeen?
- Vrijwilligers van harte welkom zijn?

Voor een bijdrage van 2 euro ontvang je een dagkaart die je recht geeft op een gratis kop koffie, thee of limonade, maar ook tot andere activiteiten die deze dag mogelijk nog plaatsvinden.

Proefkaart

Voor 5 euro koop je een proefkaart. Hiermee kun je aansluiten bij maximaal 10 activiteiten uit het proefmenu. Dit proefmenu wordt samengesteld uit een serie van proef- en probeer lessen bij uiteenlopende aanbieders. Inbegrepen is een gratis kop koffie, thee of limonade tijdens de openingstijden van het terras op het Kluunpark. Ben je als lid reeds aangesloten bij de betreffende aanbieder? Dan sluit je uiteraard gratis aan. Denk je dat je slechts eenmalig mee wilt doen met een activiteit? Dan is een dagkaart een goed alternatief.

Dagkaart

Op de dagen dat er springkussens zijn, geknutseld wordt of andere activiteiten waarvoor de organisatie extra kosten maakt, verkoopt de organisatie dagkaarten. Voor 2 euro kun je die dag meedoen aan alle activiteiten. Bovendien krijg je op vertoon van je polsbandje een gratis beker limonade, koffie of thee.

Zomerkaart

Neem 6 weken lang vrij deel aan alle activiteiten waarvoor je een proefkaart of dagkaart voor nodig hebt. Je betaald eenmalig 10 euro. In tegenstelling tot de dagkaart krijg je op vertoon van je polsbandje geen gratis beker limonade, koffie of thee.

Overige

Soms bepaald een aanbieder zijn eigen deelnemer tarief. Ook daar is het overzicht duidelijk in.
Zowel de proefkaart als de dagkaart en zomerkaart zijn persoonsgebonden.

De zomerweken is een initiatief van de Sport & Cultuur Zeewolde, Welzijn Zeewolde en Grenzeloos Bewegen. Vragen of opmerkingen? Stuur gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op deze website.

Advertentie