Zeewolde

Cultuur- en Sportmanifestatie 'Vrienden van Zeewolde Life' 2018!

Zaterdag 8 september 2018 wordt de Cultuur- en Sportmanifestatie 'Vrienden van Zeewolde Life' gehouden. Clubs, verenigingen en organisaties uit Zeewolde en daarbuiten, hebben zich weer massaal aangemeld om deel te nemen aan deze 17e editie.

Al sinds jaar en dag is de Cultuur- en Sportmanifestatie, in de volksmond ook wel Cultuurmarkt genoemd, hét evenement waar men laat zien dat je met elkaar en met de inzet van talent verder komt. De deelnemers aan de Cultuur- en Sportmanifestatie laten zich van hun beste kant zien, spannen zich in er iets leuks van te maken, op te vallen en voor de inwoners van Zeewolde iets te betekenen. De een doet dat met een professioneel ingerichte kraam, de ander laat op het podium zien wat hij/zij in huis heeft.

De opening wordt gedaan door de wethouders Cultuur en Sport, begeleid door dansers van Amy's Dansstudio. 

Na de opening start ook direct het podiumprogramma. Maar liefst 9 optredens met afwisselend muziek, zang en dans.
Afsluitend vind ook de loterij van de Kreatieve Handen plaats.

Open Haven opent haar deuren op 8 september voor de jaarlijkse Kunst- en Creabeurs.
En de toren is geopend voor publiek, zo kan je Zeewolde vanuit de hoogte goed bekijken.
Aanmelden hiervoor kan op 8 september vanaf 10.30 uur  bij Open Haven.
Klimmen is vanaf 11.30 uur met elk half uur een klim  voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen. 

Ook rijdt de eco-kar vanaf het kerkplein naar paviljoen de Verbeelding waar muziekgroep Hertzz u meeneemt met hun concert Waterscapes.
1e rit – 11.30 uur – retour 12.45 uur 
2e rit - 13.00 uur – retour 14.15 uur
3e rit - 14.30 uur – retour 16.00 uur

Ook hier is de toegang gratis.

Tijdens de opening zal voor het 2e jaar het boekje 'Sport en Cultuur Zeewolde' worden uitgereikt . Hierin staat een uitgebreid aanbod van de sport- en cultuuractiviteiten in Zeewolde. Vanaf dat moment kunnen basisschoolkinderen zich inschrijven via de website www.sportencultuurzeewolde.nl .

Bent u ook benieuwd wat er allemaal te beleven valt en mogelijk is op het gebied van cultuur en sport in Zeewolde? Kom dan naar het Kerkplein op zaterdag 8 september! U bent van harte welkom op de 17e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie in het hart van Zeewolde.

Cultuur- en Sportmanifestatie 'Vrienden van Zeewolde Life' 2018!
Advertentie