Zeewolde

Directeur-bestuurder Woonpalet vertrekt

Woensdag 28 oktober maakte Woningstichting Woonpalet bekend dat directeur-bestuurder Wiepke van Erp Taalman Kip afscheid gaat nemen.

In een verklaring schreef zij: "Zes jaar geleden kwam ik als directeur-bestuurder bij Woonpalet. Samen met collega’s, bewoners en andere samenwerkingspartners heb ik de afgelopen jaren mooie dingen mogen doen in Zeewolde. Door onder meer die fijne samenwerking had en heb ik in Zeewolde een heerlijke tijd.

Maar aan alles komt een eind. Niet omdat het vertrouwde niet goed zou zijn, integendeel, maar omdat ik toch behoefte voel iets nieuws te omarmen. In de loop van januari vertrek ik bij Woonpalet. Ik ga naar Zwolle, een stad die ik uit een eerdere werkomgeving ken. Per 1 februari word ik daar directeur-bestuurder bij Stichting Woningbouw Zwolle (SWZ). Ik hoop daar de stad, in al haar stedelijke dynamiek, op verschillende manieren te kunnen helpen uitbouwen.

Logo Woonpalet

De raad van commissarissen van Woonpalet is reeds gestart met het zoeken van een goede opvolger. De RvC hoopt daarbij in het voorjaar de nieuwe directeur-bestuurder aan u te kunnen voorstellen. Ik ben nog circa drie maanden hier. Ik kom u wellicht nog tegen in die tijd, en hoop dan ook persoonlijk nog gedag te kunnen zeggen.", aldus Wiepke van Erp Taalman Kip.

Advertentie