Zeewolde

Workshop babymassage in Bibliotheek

Babymassage is een fijne manier om de band met je kindje te versterken. Maar hoe geef je je baby een massage? Babyconsulent Martine van der Molen legt het uit op woensdag 11 november a.s. bij het Opgroeicafé in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

Lichamelijk contact is voor een baby de belangrijkste behoefte. Babymassage kalmeert, ontspant en het geeft intiem, direct contact met je kindje. Martine van der Molen vertelt je er alles over tijdens de workshop babymassage.

Het Opgroeicafé is een plek waar (aanstaande) ouders/opvoeders van jonge kinderen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. In een ontspannen sfeer, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee, is iedereen van harte welkom.

Babymassage

Ouders kunnen de kinderen meenemen naar de bijeenkomst, die van 10.00 tot 11.30 uur in de activiteitenruimte van de bibliotheek wordt gehouden. Er is speelgoed aanwezig.

Corona
In verband met de Corona-maatregelen dien je als ouder vooraf je gratis kaartje te reserveren in onze vestiging of via de website. Voor de kinderen is geen reservering nodig.

Advertentie