Loading...

Logo Dogsurvival
Dogsurvival Zeewolde, een sportieve dag voor baas en hond!

Zaterdag 6 juli 2019 vindt voor de vierde keer de  dogsurvival weer plaats op camping de Parel. Georganiseerd door Stichting Dogsurvival Zeewolde. 

De dogsurvival is een mud & obstacle run voor baas en hond. Het belooft weer een flinke uitdaging te worden. Een parcours van 5 km door bos, water en modder met 15 hindernissen die onderweg getrotseerd dienen te worden door baas en hond!

Kruipen, klimmen, zwemmen, alles komt aan bod. Ook staan er diverse kraampjes met leuke spulletjes voor baas en hond en is er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. Gegarandeerd een sportieve en gezellige dag.

De dog survival wordt elk jaar steeds populairder. Vorig jaar gingen 500 baasjes met hun hond over het uitdagende parcours.  Dit jaar is er maar liefst plek voor 700 deelnemers!

Net als elk jaar werkt  Stichting Dogsurvival Zeewolde weer samen met tientallen vrijwilligers die de basis vormen  van dit evenement.  Onze vrijwilligers zijn onmisbaar en wij zijn dan ook heel erg trots dat we elk jaar weer zoveel hulp krijgen van alle vrijwilligers die zich volledig en met heel veel passie inzetten om dit evenement tot een groot succes te brengen.

Op 23 maart  om 17.00 uur a.s. gaat de inschrijving open. Inschrijven kan via de website www.dogsurvivalzeewolde.nl. Wees er snel bij, want vol = vol!!

Belangrijk: De baasjes moeten minimaal 17 jaar oud zijn en de hond moet minimaal 1 jaar oud zijn. 

De verdere voorwaarden zijn te vinden op www.dogsurvivalzeewolde.nl

Heb je nog niet goed geoefend? Is je hond nog te jong?  Of wil je graag een bijdrage leveren aan deze geweldige dag?  Meld je dan aan als vrijwilliger bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.