Zeewolde

Zaterdag 30 maart: Fashion Event “Spring is in the Air”.

Net als de eerste editie is dit een initiatief van de modewinkels in Zeewolde. Zij hebben weer de handen ineen geslagen om de nieuwste trends van hun voorjaars en zomercollectie te laten zien. De collectie is zoals altijd weer met zorg afgestemd op de wensen van de klanten van hun winkels.

Om 12.00 uur en om 14.00 uur zal er vanuit de Torenstraat naar het Kerkplein door eigen modellen kleding worden geshowd over de street catwalk. Dit beloofd weer een spektakel onder muzikale begeleiding vanuit de Vintage Volkswagen DJ-Bus welke ook al eerder op de dag in het dorp te horen zal zijn. Uiteraard zal de setting op de Torenstraat en Kerkplein weer fleurig en in voorjaarsstijl zijn.

De ondernemers zijn vol in de voorbereiding en kijken weer erg uit naar dit event. “Het is fantastisch om dit met z’n allen in zo’n enthousiaste sfeer voor onze klanten neer te kunnen zetten” aldus Birgit van BirGit aan de Haven.

Kom ook 30 maart naar het centrum van Zeewolde en aanschouw de leukste kinder-, dames- en herenkleding, schoenen, lingerie en natuurlijk compleet gemaakt met de bijbehorende accessoires. Allemaal verkrijgbaar bij onze eigen Zeewoldense ondernemers.

Zaterdag 30 maart: Fashion Event “Spring is in the Air”.
Advertentie