Zeewolde

Een nieuw geluid bij de Lokale Omroep Zeewolde

Een nieuw geluid bij de Lokale Omroep Zeewolde op zondagmiddag van 16.00 -18.00. Vanaf nu voegt Marco van Doorn met zijn programma Glory of Gospel een andere sound toe aan de zondag. De sound van gospelmuziek.
 
Muziek waar je in blijft geloven, dat is het motto van dit radioprogramma. Trinity, Hanne de Vries, Matthijn Buwalda, Eline Bakker, Reyer en vele anderen passeren de revue. De teksten gaan over God, het leven (als Christen), eigenlijk net als psalmen of gezangen, alleen dan in een ander jasje, legt Van Doorn uit. Dit programma maken we in eerste instantie voor God.

Marco zorgt er voor dat de luisteraars niet alleen kunnen genieten muziek, maar houdt je ook op de hoogte van het laatste gospelnieuws, concerten en nieuwe releases.

Een nieuw geluid bij de Lokale Omroep Zeewolde

Diverse omroepen

Marco begon 15 jaar geleden bij het programma. Het programma dat zijn oorsprong heeft in Den Helder. Later is dit programma verhuisd naar de lokale Omroep Elburg en al snel werd het programma bij diverse omroepen uitgezonden.

Er komen ook regelmatig gasten in het programma. Zo bellen we met artiesten of organisatoren van concerten of festivals. Voor de coronatijd hadden we ook regelmatig live studiogasten. Helaas was dat de laatste tijd niet haalbaar, maar dat hopen we zeker weer op te pakken!
Tijdens de eerste uitzending bij de LOZ hebben we een gesprek met Martijn van Essen. Hij zal 10 september een concert geven in Amersfoort.
 
Naast het radio programma staat het laatste nieuws op onze site www.gloryofgospel.nl. Van Doorn is blij met het feit dat zijn vrouw de redactie voor haar rekening neemt. Het is mooi om dit samen te doen, aldus Marco. Je kunt zelf ook nieuws insturen via de website of mailen naar info (at) gloryofgospel.nl.  
Volg ons ook op Twitter, Instagram, Facebook @gloryofgospel.

Het programma is iedere zondag van 16:00 – 18:00 te beluisteren via de kabel, 106.4fm of wereldwijd via www.lokaleomroepzeewolde.nl

Advertentie