Zeewolde

Een podium vol Zeewolder muziektalent zaterdag 25 november in The Lux

Onder de naam PodiumXtra geeft ZeewoldeLive zaterdag 25 november a.s. Zeewolder muzikanten in The Lux de ruimte om in eigen dorp op te treden. 

Met een zeer gevarieerd repertoire van o.a. The Beatles, Adele, Joe Cocker Tears for Fears,  Billy Joel e.v.a. wacht het publiek een originele en verrassende muziekavond met: 

De Zingende Dames, zij bijten het spits af, deze avond voor het eerst bij enkele nummers begeleid door pianist Gerrit van der Heide en natuurlijk ontbreekt het inmiddels befaamde Zeewolderlied niet op de playlist, waarbij gitarist Joost de Jong de muzikale ondersteuning voor zijn rekening neemt.

De Polderboys, een stel spontane kerels die tien jaar geleden zomaar zijn gaan zingen omdat ze dat leuk vonden. Het is geen mannenkoor, maar ook geen tienergroep. Deze mannen laten zich niet zomaar in een naam of een hokje vangen. Hun zangniveau wordt vakkundig op peil gehouden door baas-dirigent Hetty Smit.

Vocal group WavesXS is een semi-professionele zanggroep die november 2017 de tweede prijs won bij het BALK Topfestival. Ze verrassen het publiek met unieke arrangementen, voornamelijk geschreven door de in Zeewolde geboren en getogen dirigente Nyanda van Dijk. Zij zingt samen met Miranda en Bianca van ’t Hof prachtige popsongs in hun eigen arrangementen, die al veel harten hebben mogen verwarmen.  

Small Talk en Small TalkXL, twee formaties o.l.v. de bevlogen Zeewolder muzikant Willem Hoving. Tijdens de eerste sessie treedt hij op met zoon Jurian en dochter Anniek, later op de avond komt de XL versie ten tonele met bassist Joost de Jong en percussionist Gerard van Dijk erbij.

Kortom, een ongekende formule, garant voor een heerlijke muziekavond! Tickets (nog) verkrijgbaar bij www.zeewoldelive.nl

Advertentie