Zeewolde

Eenzame ouderen in het zonnetje

Bij RCN draait het om vakantieplezier voor iedereen. Daarom verwelkomen we van 11 t/m 15 december 150 ouderen op onze 3 vakantieparken voor de midweek "Ouderen in het zonnetje". Deze speciale week is er voor senioren die door een krap budget of een beperkt sociaal netwerk al lange tijd niet meer op vakantie zijn geweest.

Het team van RCN Zeewolde zet alles op alles om deze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Met een volledig verzorgd programma vol activiteiten, zoals een excursie en een feestavond. Maar het belangrijkste is natuurlijk de gezelligheid en het samenzijn.

entertainen van de ouderen

Samen sterk voor vakantiegeluk
Het vakantiebureau en RCN Vakantieparken slaan al jaren de handen ineen om vakantieplezier mogelijk te maken voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Of dat nu door ziekte, een beperkt budget of andere uitdagingen komt, vakantie en ontspanning is belangrijk voor iedereen.

"We zijn ontzettend trots dat we dit jaar opnieuw 150 ouderen mogen ontvangen," zegt Riné van Dingstee, CEO van RCN Vakantieparken. "Vakanties mogelijk maken voor iederéén, dat is wat ons drijft. Onze organisatie besteed jaarlijks de winstuitkering aan maatschappelijke doelen. Zodat ook mensen, voor wie vakantie niet vanzelfsprekend is toch van vakantie kunnen genieten. Wie bij ons boekt, zorgt dus niet alleen voor een fijne vakantie voor zichzelf, maar ook voor een ander!"

RCN Vakantieparken
Al ruim 70 jaar biedt RCN een unieke mix van kamperen en accommodaties op de mooiste plekken. Met 18 parken in Nederland, Frankrijk en Duitsland genieten jaarlijks zo'n 300.000 gasten van een heerlijke vakantie. Maar het gaat verder dan dat. RCN heeft een missie om de vreugde van vakantie te delen met zoveel mogelijk mensen, ook met wie dat momenteel buiten bereik ligt. RCN Vakantieparken, goed voor elkaar!

Het vakantiebureau
Het vakantiebureau van PSDV organiseert vakanties voor senioren en mensen die in het dagelijks leven zorg nodig hebben waarin de ontmoeting en de gezelligheid centraal staan. De vakanties worden mede mogelijk gemaakt door de inzet van ruim 1.400 vrijwillige medewerkers.

Advertentie