Zeewolde

Erik Wallenburg ontwerpt prijs Centrumondernemer van het jaar

Wanneer er een nieuwe eretitel te winnen is, in dit geval die van Centrumondernemer van het jaar, hoort daar uiteraard ook een nieuwe prijs bij. Deze moest geheel in stijl ontworpen worden. Net als het beeld Ondernemer van het jaar en meer beelden in Zeewolde werd ook hiervoor Erik Wallenburg benaderd.

Beeld Ondernemer van het jaar

Hij maakte een ontwerp waarin het symbool van Winkelhaven Zeewolde duidelijk naar voren kwam. Het 3,5 kg zware beeld van brons sluit naadloos aan op de andere prijzen van Topondernemers Zeewolde.
Management Partners diende zich aan als sponsor voor deze beelden voor de aankomende drie jaar.

Op 16 januari 2020 zal de winnaar van de verkiezing Centrumondernemer van het jaar deze prijs in handen krijgen.
Om deze prijs te kunnen verdienen moeten Centrumondernemer genomineerd woorden door de consument of door collega ondernemers. Zij kunnen dit doen tussen 30 augustus en 24 september. Uit deze nominaties zal door de jury een longlist van maximaal 10 ondernemers opgesteld en gepresenteerd worden op 28 september.

Vervolgens zal de jury deze 10 ondernemers in oktober bezoeken. Aan de hand van een gesprek met de ondernemer zullen zij beoordelen waarom de betreffende ondernemer de titel Centrumondernemer van het jaar zou mogen verdienen. Er zal worden gelet op o.a. presentatie, vernieuwing, betrokkenheid bij Zeewolde, duurzaamheid en uiteraard gastvrijheid en klantbeleving.

Daaruit zal in november door de jury een shortlist worden opgesteld van 3 centrumondernemers waar in december op gestemd kan worden. Deze stemmen zullen samen met de bevindingen van de jury tot een keuze leiden voor de eerste winnaar van Centrumondernemer van het jaar.

Wie zitten er in de jury?
Deze prijs heeft zijn eigen waardes en karakteristieken en heeft dus logischerwijs ook een eigen jury. Wij kunnen dan ook met trots een waardige jury presenteren, die bestaat uit:

Johan Safaric, voorzitter VCZ en voorzitter jury
Wim van der Es, wethouder met centrum in zijn portefeuille
Ronny Looyenga, ondernemer Expert en winnaar Aanmoedigingsprijs 2019
Eduard Plate, retail specialist en betrokken inwoner van Zeewolde.

Advertentie