Fashion Event, Zeewolde Winkelhaven verrast!

 

 

Heeft u al een idee wat de mode ons dit najaar gaat brengen? Welke kleuren en prints gaan we zien? Komt de ruit weer helemaal terug? En wat moeten we toch met dierenprints?

Op zaterdag 29 september krijgt u het antwoord op al deze vragen en meer, want dan organiseren de ondernemers in het centrum van Zeewolde een verrassend Fashionevent met een echte Street catwalk dwars door het centrum heen.

Volop najaarsmode

De najaarscollecties hangen alweer volop in de winkels. Mooie collecties van verschillende bekende èn onbekende merken. Zorgvuldig uitgezocht door de zelfstandig ondernemers en afgestemd op de klant. “Wij hebben veel klanten die al jaren bij ons in de winkel komen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op en inmiddels weten we precies wat bij ze past en welke merken ze graag dragen. Ze waarderen ons goede en eerlijke advies. Daarmee maken we écht het verschil met de winkels van de grote ketens” aldus de enthousiaste ondernemers. “Grappig is dat we juist veel klanten uit de grote plaatsen hebben; zoals uit Almere, Lelystad of zelfs Amsterdam. Hier is het lekker en overzichtelijk winkelen. Je wordt nog goed geholpen. Dat is lang niet meer gebruikelijk”.

Streetcatwalk & DJ bus

Tijdens het Fashionevent is er een heuse Street Catwalk in het centrum. Om 12.00 en 14.00 uur zijn er showblokken. Modellen lopen op rode lopers door de Raadhuisstraat naar het Kerkplein. Een stoere vintage Volkswagen DJ bus zorgt voor muzikale ondersteuning. Op deze Street Catwalk komen dames en heren voorbij maar ook accessoires zoals brillen, tassen en sieraden. De organisatie is in handen van de VCZ, Verenigde Centrumondernemers Zeewolde.

Kortom, kom het beleven in Winkelhaven Zeewolde! De rode lopers liggen uit, u bent van harte welkom!

 

Advertentie