Zeewolde

Fiets ´m d´r in in Zeewolde! Zaterdag 24 augustus

Wie heeft er vroeger niet naar gekeken? Het spelprogramma van de TROS … Ter land, Ter Zee en in de Lucht. "Hoog en Droog, Met je As over de Plas, Met Glans van de Schans" noem maar op. Hilarische beelden van deelnemers die te water gaan,  met hun bijzondere creaties. De variant 'Fiets 'm d'r in' strijkt zaterdag 24 augustus voor de eerste keer neer bij RCN Zeewolde.

Fiets 'm er in RCN Zeewolde

Wat is de bedoeling?
Je fietst vanaf het startplatform over een ruim 30 meter lange baan, van 70 breed,  richting de koperen bel. Wel even opletten want halverwege is de baan nog maar 35 centimeter breed.

De vraag is wie luidt het snelste de bel en mag zich een jaar lang de winnaar van Fiets 'm d'r in noemen?! Wie mag met de prijs naar huis van de mooiste, creatiefste en meest innovatieve fiets? En wie gaat er met de pechprijs naar huis? Het is een strijd dat ongetwijfeld een prachtig en hilarisch schouwspel oplevert!

Aanmelden
Iedereen die 13 jaar of ouder is kan zich opgeven voor dit leuke evenement!
Deelname kan als individu of als team. Je kunt een inschrijfformulier afhalen bij de receptie van RCN Zeewolde of online aanvragen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het evenement vindt gelijktijdig plaats met het evenement Surfdag Zeewolde.

Presentatie is deze dag in handen van Johan Vlemmix.

Meer informatie:  www.rcn.nl/zeewolde

Advertentie