Loading...

Bibliotheek
FlevoMeer Bibliotheken weer gesloten

Vanwege de verspreiding van het coronavirus en om contactmomenten en reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken heeft de overheid weer strengere maatregelen ingesteld, waaronder het sluiten van bibliotheken. Van donderdag 5 november tot en met woensdag 18 november zijn alle vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek gesloten en activiteiten geannuleerd. De uitleentermijn van materialen is aangepast. Alle boeken en geleende materialen mogen worden ingeleverd als de bibliotheken weer opengaan, zonder risico op boetes. Alle activiteiten, bijeenkomsten en cursussen gaan vooralsnog niet door.

AfhaalBieb

Leden van de bibliotheek die hun boeken al hebben uitgelezen kunnen vanaf maandag 9 november weer gebruik maken van de AfhaalBieb.

Afgestemd op de voorkeur van de lezer, en de leenhistorie stellen we een tas samen met vier boeken. Leden ontvangen vervolgens een bevestigingsmail met daarin hun afhaalmoment.

Bel de Bieb

Bel de bieb is een telefonisch spreekuur waar elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur naar gebeld kan worden met vragen over onder andere het inloggen, het lenen van e-books en vragen over het abonnement. “Een van onze medewerkers staat je dan te woord om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Op deze manier hopen we iedereen toch waar mogelijk te helpen.”

De bibliotheken blijven ook bereikbaar via de mail.

Online bibliotheek

Via de online Bibliotheek hebben leden toegang tot duizenden e-books en luisterboeken. Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie, bibliotheekleden kunnen kiezen uit veel verschillende genres.

Via de website, nieuwsbrief en social media worden inwoners op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

* Foto: Protief