Zeewolde

Mondkapjes actie Zeewoldevoorelkaar

In verband met het Coronavirus geldt al enige tijd het advies om in winkels en openbare gebouwen een mondkapje te dragen. ‘Zeewoldevoorelkaar’, onderdeel van Welzijn Zeewolde, heeft onlangs een oproep gedaan om verwasbare mondkapjes te maken of te doneren voor een ander. Twee Zeewolder politieke partijen, het CDA en D66, hebben een groot aantal mondkapjes gedoneerd. Daarnaast hebben verschillende Zeewoldenaren wasbare mondkapjes gemaakt voor deze actie.

In totaal zijn er rond de 250 mondkapjes gedoneerd! Een deel daarvan is afgelopen vrijdag door wethouders Egge Jan de Jonge en Winnie Prins bij de Voedselbank afgegeven. Deze mondkapjes worden toegevoegd aan de voedselpakketten van de Voedselbank. De Voedselbank heeft niet alle 250 mondkapjes nodig voor haar leden. De resterende mondkapjes van deze actie zijn, voor inwoners met een laag inkomen, te verkrijgen bij het Vraaghuis (zolang de voorraad strekt)! De mondkapjes zijn wasbaar op 60 graden zodat u langdurig een schoon en bruikbaar mondkapje heeft.

Mondkapjes actie Zeewoldevoorelkaar

Wilt u nog mondkapjes doneren of maken voor mede-Zeewoldenaren, dan kunt u deze nog aanbieden via www.zeewoldevoorelkaar.nl.

Advertentie