Zeewolde

Voedselbank krijgt jaarlijkse donatie Flevopand

Julian Entrop van Flevopand Makelaars overhandigde op 8 april een cheque van € 500 aan Jan Klop, voorzitter van de Voedselbank Zeewolde. De heer Entrop gaf daarbij aan hoe belangrijk hij, ook vanuit zijn persoonlijke ervaring, de steun van de voedselbank vindt voor hen die dat nodig hebben. Het was dan ook een logische stap om – zeker in een tijd waarin hij goed zaken kan doen – toe te treden tot de Vrienden van de Voedselbank. Zo noemt de Voedselbank de grote en kleine bedrijven en middenstanders die haar steunen met een jaarlijkse financiële bijdrage. Tevens gaf de heer Entrop aan dat het hier niet bij zal blijven: voor iedere door Flevopand verkochte woning zal extra een bijdrage aan de Voedselbank Zeewolde worden gegeven.

Flevopand doneert jaarlijks aan Voedselbank De Kostmand

Jan Klop, bij deze gelegenheid geflankeerd door o.m. secretaris Eric Seinhorst en vrijwilligerscoördinatrice Tiny Schor, was verheugd te kunnen vermelden dat de voedselbank niet alleen kan steunen op giften van een aantal Vrienden van de Voedselbank maar ook op de bijdragen van meer dan 100 particuliere donateurs. Daarmee kan de steeds groeiende groep - van nu al 120 - gezinnen in Zeewolde worden geholpen. En er is ook niet alleen sprake van bijdragen in geld. Een aantal bedrijven helpt ook in natura zodat de vaste pakketten met extraatjes kunnen worden aangevuld.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om de voedselbank te steunen of heeft u misschien zelf hulp nodig, kijk dan op www.voedselbankzeewolde.nl of ga met uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie