Zeewolde

Gezellig thuis op je paasbest!

Dat de paasdagen er dit jaar anders uitzien als andere jaren is een ding dat zeker is. Goede reden om het thuis maar extra gezellig te maken. En, thuis op je paasbest aan het Paasontbijt, - brunch of -diner zitten loont, want de ondernemers van Winkelhaven Zeewolde hebben een leuke actie uitgedacht. Wanneer er vanaf zaterdag 4 april tot en met zaterdag 11 april bij 1 van de modewinkels in Zeewolde wat wordt gekocht, maakt u kans op een leuke waardecheque!

Winkeliers komen met actie Gezellig thuis op je paasbest!

 Deze cheque kunt u uitgeven bij de winkels, kappers en horeca van Winkelhaven Zeewolde.

Uitgebreide service

Ook ik deze roerige tijd staan de ondernemers graag voor u klaar met mooie collecties en een goed advies. Want goed gekleed zijn helpt! Je voelt je beter en meer ontspannen in de juiste kleding. In de winkel of online, maar ook via WhatsApp, Facebook of de telefoon helpen zij u graag met passende kleding. Is de winkel bezoeken een probleem? Ze bezorgen het graag bij u thuis!

Meedoen is gemakkelijk!

Koop aankomende week een leuk kledingstuk of accessoires bij een van de modewinkels uit het centrum (Blue Line, Elle Damesmode, Freewear, Hafkamp Schoenen, Hema, Juwelier Hoekstra, Juwelier Niels Christoffels, Modelin (via whats app of mail), Mode Plus by Birgit, Roleto, Scapino, Shoeby, Sportique of Zeeman.  Laat vervolgens in het Paasweekend zien dat u er op uw #Paasbest uit ziet. Plaats daarvoor een foto op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtags #KoopLokaalZeewolde #Paasbest én de winkel waar u iets heeft gekocht.

Op dinsdag 14 april zullen er uit alle inzendingen 3 winnaars worden geloot. Deze winnen een waardecheque van € 50,00 welke tot 1 oktober uitgegeven kan worden bij de winkels, kappers en horeca van Winkelhaven Zeewolde.

Wees sociaal, koop lokaal

Dat u lokaal blijft kopen is juist in deze tijd extra belangrijk. Met elkaar zijn we gebaad bij een compleet en gezellig winkelcentrum. De ondernemers in het centrum hebben uw steun hard nodig.  Met deze actie willen we u als klant belonen voor uw aankoop!
Advertentie